Inspiration overload

Har de senaste månaderna haft näst in till noll inspiration och knappt handarbetat alls. Men den senaste veckan är det som att det kokar över av idéer, lust och inspiration! Av någon konstig anledning blir det ofta så när jag har så galet mycket att göra i skolan att jag absolut inte har tid att fokusera på någonting annat alls och bara därför så tar idéerna över all min hjärnkapacitet. Har typ en miljoner idéer till keramiken och hann i alla fall prova en ny teknik på keramiken idag, att marmorera lera med oxider. Fick inte till blandningen exakt som jag hade tänkt det men är ändå extremt nyfiken på att få se resultatet!
 

UFO Cyberjunta- November

Tänkte haka på den här smarta idén med en cyperjunta för att få ändan ur och avsluta en del oavslutade projekt som typ det här lilla broderiet som nästan är helt färdig broderat men som stannade av helt för ca 2 år sedan då jag inte kunde klura ut hur jag skulle få ihop det till en liten nessesär. Mönstret är i twistsöm som jag snöade in på för ett par år sedan men här har jag gjort det i korsstygn istället, skulle helst vilja göra en kudde av det då jag älskar färgkombon men tror inte tråden som är loppad räcker till det. Tar nu i alla fall tag i att brodera färdigt så får jag se sen vad det blir, älskar som sagt både mönstret och färgerna och den funkar ofta som inspiration för mig. Tips vad det ska bli tas tacksamt emot.
 

Back in business!

Yes, äntligen är jag igång med keramikkursen igen. Det positiva med ett uppehåll är i alla fall att inspirationen och motivationen är på topp! Det var en blev extra mycket gjort idag och alla andra kursdeltagarna är så himla gulliga och uppmuntrande :) Just nu satsar jag i alla fall på att göra lite julklappar så önskningar kan ju lämnas i kommentarsfältet ;)
 
 
 Elin Bäckström Hassan. Malmöbo med rötterna i Hälsingland. Pluggar mänskligarättigheter och jobbar med ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är mitt lilla andningshål där jag får utlopp för min kreativitet och dröm om att jobba med hantverk. Signum- Särkmärke och bildform.

RSS 2.0