Keramik onsdag

Efter två veckors sjukuppehåll va det äntligen dags för lite lertid i morse. Ont i munnen och svullen var jag dock så inspirationen var inte på topp. Gjorde mest klart det jag började med för 3 veckor sedan och det mesta förstörde jag lite. Skulle egentligen ha åkt iväg nu och tagit igen en gång men orkar inte har för ont så nu ska jag bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv:).
 
 

smycken av kantstött porslin- diy

Min senaste besatthet är att göra smycken av porslin.  Det mesta funkar men det är lättast om man har en liten plattare bit och drömmen är ju självklart att hitta en kantstött berså eller mon amie kopp att göra något fint av. Eller allra helst arabias kirsikka som påminner om sommarfika på mormors altan och som jag har drömt om att jag fyndat på loppis i typ en vecka (ja jag vet att jag är lite besatt) Men allt som behövs är en vattenslip finns för 200-250 kr på typ jula och en kakeltång.  Det svåra är att få den formen man önskar med tången det spricker lätt lite som det vill och det är en bra idé att att prova lite först på en inte så värdefull bit. 
Sjukt beroendeframkallande är det och just nu önskar jag att få råd att köpa tillbehör för att kunna Sätta en silverram runt bitarna. 

Äntligen onsdags keramik!

Oj oj nu har det gått alldeles för lång tid sen senast inlägget, mestadels beror det på att jag har så himla lite tid över till att vara kreativ. Skola, jobb och sjukgymnastik kommer helt enkelt u vägen. Men nu är i alla fall keramik terminen igång så nu blir det lite bättring på den fronten. Trots att jag inte har någon trädgård (eller kanske just därför) är jag nu innan i en period då jag är besatt av trädgårdssaker dekorationer, blomstöd, lyktor,  fågelholkar ja you name it! 
 Elin Bäckström Hassan. Malmöbo med rötterna i Hälsingland. Pluggar mänskligarättigheter och jobbar med ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är mitt lilla andningshål där jag får utlopp för min kreativitet och dröm om att jobba med hantverk. Signum- Särkmärke och bildform.

RSS 2.0