Fail

Jag hade planerat ett inlägg om att göra ringblomsolja till bivaxsalva och tvål och det såg så himla fint ut när jag tog alla kronbladen och la i en burk och hällde över ekologisk olivolja. Men tyvärr nu några dagar senare så har bladen börjat mögla och lukta illa, så det är bara att kasta hela skörden av ringblommor och en fin flaska olivolja i soporna :(. Gissar att jag inte läste på tillräckligt innan jag gjorde det, såg bara på några bilder på instagram och blev inspirerad. Tips på hur man ska gå tillväga tas tacksamt emot.
Så här vackert såg det i alla fall ut innan det började mögla :)

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Hihi, men vackert tills dess ju :)

Svar: Haha ja eller hur :)
Elin Bäckström

2014-09-02 @ 20:20:15 / URL: http://oslofru.com/
Postat av: Ninette

Jag tog precis igår och hällde över min ringblomsolja i flaskor - tror att hemligheten är att låta locket på burken stå en aning på glänt när man har ringblommorna i oljan. Mina har i varje fall inte möglat, och jag ska fixa en ny sats imorgon.

Svar: Åh tack för tipset. Får göra ett nytt försök och lämna locket på glänt så kanske jag i alla fall får ringblomsolja till en omgång tvål :)
Elin Bäckström

2014-09-17 @ 16:53:02 / URL: http://www.familjenbahne.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Elin Bäckström Hassan. Malmöbo med rötterna i Hälsingland. Pluggar mänskligarättigheter och jobbar med ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är mitt lilla andningshål där jag får utlopp för min kreativitet och dröm om att jobba med hantverk. Signum- Särkmärke och bildform.