Experiment i köket del 2

Fortsätter mina experiment i köket med målet att hitta den perfekta sockerfria fikan. Hade en tanke om att göra marmeladgodis, blev dock inte helt lyckat utan för geléaktigt och för mycket marmelad och för lite godis, det blev i alla fall perfekta mumsbitar att ta med till jobbet och bre på rostmackan. Nästa gång ska jag prova att göra det med agar agar i stället för gelatin och kanske lite hallonpulver istället för frysta hallon som är fulla med massa vatten.

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Ser jätte goda ut!
Tar gärna receptet på ditt experiment om du vill dela med dig av det =)

2015-03-12 @ 15:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Elin Bäckström Hassan. Malmöbo med rötterna i Hälsingland. Pluggar mänskligarättigheter och jobbar med ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är mitt lilla andningshål där jag får utlopp för min kreativitet och dröm om att jobba med hantverk. Signum- Särkmärke och bildform.